Dags för en bloggpaus

Hej kära ni. Hoppas ni har det bra. I dag tänkte jag berätta något jag tänkt på ett tag nu och det är att jag ska ta en kort bloggpaus nu över semestern. Denna höst och början av vinter har verkligen tagit en hel del energi från mig och så som jag så många skrivit om, så är återhämtning så himla viktigt. Man måste ladda tillbaka det man använt. Jag känner också att jag vill leva som jag lär och framförallt visa det här på bloggen också att jag gör det. Välmåendet ska alltid vara det viktigaste. Vi måste prioritera vårt välmående, annars funkar det inte.

IMG_2397.JPG

Jag har därför bestämt mig för att ta en kort bloggpaus. Minns att jag blev så imponerad av Jennifer som gjorde det förra året och när vi pratade om saken med henne frågade hon om inte jag också borde göra det. Bara få koppla av och stänga bort allt för ett tag. Lita på att läsarna stannar kvar trots att man tar några dagar ledigt.  

Jag har ju bloggat nästan dagligen i flera års tid och i somras när jag tog det betydligt lugnare med bloggen så märkte jag hur gott det gjorde både för återhämtningen men framförallt för kreativiteten. Därför känner jag att detta är bra både för mitt välmående, kreativiteten och ja - hela bloggen. Så från och med i dag och cirkus en vecka framåt kommer det att vara tyst här på bloggen men glöm inte att söka eller kika in på gamla inlägg jag skrivit! Kolla även in min Instagram ibland, kan hända att något dyker upp där de kommande dagarna, får se. 

Jag vet redan nu att jag kommer sakna att blogga men samtidig vet jag att detta kommer göra så gott för mig. När jag är tillbaka lovar jag att berätta mer om min semester, var jag varit och vad jag upplevt. Om året som gått och året som väntar. Om inte bara en utan två stora nyheter. Om livet och ja hörni, lite av varje.

Tills dess önskar jag just dig som läser en fantastiskt julledighet och en stor kram åt dig som tack för att du vill kika in här på bloggen och läsa mina texter och ta del av mina bilder från livets alla hörn. Jag uppskattar verkligen er läsare så otroligt mycket. Stor kram och vi hörs snart igen! <3