Jag vet inte riktigt vad som hände

IMG_2011.JPG

Hej kära ni. Vad hände egentligen i veckan? Det var som att den bara försvann. Plötsligt är det lördag och jag fattar inte riktigt vad som hände. Skoluppgifter och sista spurten på jobbet tog verkligen upp hela min tid dygnet runt och under de få lediga timmarna jag hade försökte jag passa på och umgås med nära och kära så mycket jag hann. Därför har bloggen fått lida några dagar men jag hoppas ni har förståelse för det. 

Just nu sitter jag på en buss påväg på semester med varken dator eller andra jobbrelaterade saker med mig. Kameran fick dock hänga med. Känns rätt galet att åka iväg på resa utan dator. Vet helt ärligt inte senast jag skulle varit på en semester utan dator. Åtminstone är det såpass länge sedan att jag inte minns längre. 

IMG_1947.JPG

I dag kommer jag resa hela dagen och har bunkrat upp med bra podcast, musik, böcker och serier. Allt för att komma in i lugn semesterkänsla så fort som möjligt. Lär nog ta någon dag innan jag kan slappna av till 100% men det brukar vara så för mig. Känner mig så redo för semester och framförallt för att sänka tempot rejält. Har med mig min inspirationsbok och hoppas att den kommer fyllas med massa spännande idéer och tankar inför år 2019. 

Trevlig helg på dig och hoppas du kan hålla dig ifrån julstressen så mycket som möjligt! <3