Slutspurt deluxe - Om veckan som väntar

Som någon av er kanske sett på min senaste instagrambild är denna vecka en riktig slutspurtsvecka. Det är nämligen så att jag från och med nästa vecka börjar mitt jullov, vilket känns både otroligt härligt och välbehövligt men också lyxigt. Om du läser denna blogg rätt så ofta så har du knappast undgått faktumet att denna höst och vinter (om den nu redan börjat) varit rätt så intensiv, med snudd på för intensiv.

När det känts som tyngst har jag dock drömt om jullovet. Tiden har flugit fram och det känns galet att det redan är nästa vecka som det är dags för mig att gå in i semesterfeeling. Inspirerad av Kugges veckoinlägg tänkte jag berätta lite om hur min vecka ser ut men håller mig till vardagarna eftersom jag har en tendens att skriva på alldeles för mycket, hehe.

En bild som beskriver det senaste halvåret rätt så bra, virvlande, ljus, mörk och allt däremellan.

En bild som beskriver det senaste halvåret rätt så bra, virvlande, ljus, mörk och allt däremellan.

Slutspurten innan jullovet

Måndag: I dag har jag jobbat en lång arbetsdag och därefter tog jag mig till gymet och körde ett överkroppspass. Hade som tur tagit fram mat från frysen som jag bara behövde värma när jag kom hem, så skönt. Inte en centimeter av min kropp hade haft lust att laga någon mat i dag. Kvällen spenderar jag med att blogga, svara på mail och skriva på ett skolarbete.

Tisdag: En kombinationsdag som innehåller både jobb och skola. Det är sista veckan för i år i skolan vilket märks eftersom alla deadlines närmar sig. Efter att skola & jobb har avklarats ska vi ha ett möte med Ellen och så blir det jobbkväll med Cessi. Intensiv dag men med många roliga moment!

Onsdag: Onsdagen börjar härligt med en lugn frukost med en god vän och hennes dotter. Därefter blir det skolarbete för hela slanten. Har deadline på en stor uppgift som kräver massor arbete så ska försöka jobba på den så mycket jag hinner eftersom den ska lämnas in under onsdagen. Skriver ett arbete om hur olika kroppstyper är representerade i nordisk media vilket är väldigt intressant men också tidskrävande. På kvällen ska jag fira jul på förhand med min kusin och Fammo. Längtar så mycket till det.

Torsdag: Sista dagen för året i skolan vilket innebär att jag borde hunnit klart med alla arbeten och övriga grejer i skolan tills dess. Håller tummarna för det! Dessutom lite jobb och annat fix på det. På kvällen har jag egentligen julfest på jobbet vilket jag tyvärr missar eftersom jag ska hinna med ett flyg på kvällen.

Fredag: Sista arbetsdagen för detta år på mitt deltidsjobb innan jag tar jullov. Kommer börja igen i början av januari så blir rätt så många veckor ledigt. På eftermiddagen ska jag även skicka iväg ett helt gäng olika Mail och fakturor och så blir det middag med några vänner på kvällen. Lär nog vara rätt så mör efter denna vecka men det kommer bli så härligt att umgås med vänner i lugn och ro.

Inte så mycket mer att säga än att nu kör slutspurtsveckan igång på riktigt! Mycket som ska fixas men det känns bra att veta att målsnöret är så nära. Längtar efter att återhämta mig från denna intensiva period och att känna hur all kreativitet och inspiration kryper fram igen!