Med rätt människor blir det alltid bra

Hej på er! Hoppas helgen börjat bra. Min har börjat rätt så bra med en rolig kväll i går då jag efter jobbet spontant mötte upp några vänner på ett evenemang på Luckan. Satt och pratade med saknade vänner, lyssnade på musik och bara hade det gott. Gick hem vid midnatt och avslutade kvällen med ett godnattsamtal med killen och så ett avsnitt Vår tid är nu på det. Blev lite senare än tänkt men det var inte så farligt.  

IMG_1678.JPG

I dag började jag dagen med att gå till mataffären och handla lite färskt bröd till frukost. Vid elva kom några vänner hem till mig och så satt vi och åt frukost medan vi planerade ett kommande, väldigt spännande projekt som vi har på gång.

Timmarna flög fram och jag märkte hur otroligt roligt det var att planera och umgås med likasinnade. Det känns verkligen som att man med rätt människor kan utveckla vad som helst. Skapa underverk, nå drömmar och dessutom ha fantastiskt roligt på samma gång. Jag lovar att jag kommer berätta mer om projektet när jag kan. 

Ikcäll ska jag på 200-års fest. Två barndomskompisar till mig ordnar fest tillsammans med sin familj då det råkar sig att deras föräldrar fyller 60 och mina båda vänner 25 och så fyller deras syster 30. Tycker det var roligt att dom slog ihop alltihopa till en stor fest! Hoppas du får en fin kväll, vi hörs imorgon!