Jag behöver din hjälp för att bli ännu bättre!

Nu har det över ett halvår sedan jag flyttade min blogg från bloggportal till eget, vilket jag inte ångrat en sekund. Visst har det varit många trubbel på vägen men med facit i hand var det så värt det.  

corinnevar.jpg

Det har också gått ett helt år sedan jag första gången hade en utvärdering här på bloggen där ni fick fylla i vad ni tyckte om bloggen. Den enkäten gav mig enormt mycket och därför tänkte jag köra en även i år!  

Så nu vänder jag mig mot dig som läser och ber om din hjälp. Fyll i enkäten och berätta ärligt hur du tycker och tänker. Vad är bra? Vad kunde jag göra bättre? Enkäten innehåller 10 frågor så det går supersnabbt att fylla i. Du hittar enkäten här! Stort tack redan på förhand <3

Ps. Din utvärdering är självklart anonym!