Den sura blogglistan

Jag är inte den som gillar att sprida negativ energi runtomkring mig. Dock tyckte jag denna sura lista som jag hittade på Jennifers blogg var ganska lustig så jag tänkte att den kunde vara kul att fylla i. Kanske du lär dig något nytt om mig hehe. 

corinneskane.jpg

Obehagligaste jag vet: Obehagliga och skrämmande situationer. Till exempel att bli förföljd utomhus, att gå hem ensam på natten och möta någon som skrämmer en.

Absolut inte min killtyp: Personer som tror att de kan behandla andra helt hur som helst. Som saknar respekt, går bakom ryggen och sårar. Som tror att de är coola och häftiga när de är taskiga. Det är så långt ifrån min ”killtyp” som man kan komma. Min människotyp överlag om man ska vara helt ärlig.

Äckligaste mat jag vet: Strömming, sushi, wasabi och för mycket svartpeppar på maten.

Blir arg på: Taskiga människor som går bakom ryggen. Människor som sårar andra utan att bry sig och såklart på all orättvisa i världen både mot människor och djur.

Sämsta bok jag läst: Jag kommer inte på en enda så här på rak arm. Har den varit dålig så har jag troligen slutat läsa den efter ett tag, haha. Tålamod är inte riktigt min grej som du kanske märkt.

corinnesur.jpg

Något som får mig att byta radiokanal: Tråkiga skämt och historier som bara är onödiga eller barnsliga. Samt dålig musik. Kan ju dock erkänna att jag inte lyssnat sådär aktivt på radio på säkert 2-3 år.

Sist jag ville ta till knytnävarna: Jag är inte en person som slåss. Jag kan bli riktigt arg om någon beter sig dåligt men skulle aldrig slåss. Den enda gången jag skulle kunna göra det är i självförsvar.

Sämsta serien jag nyligen sett: Jag slutar se en serie om jag tycker den är dålig. Har därför inte riktigt någon sådär spontant att lyfta fram.

Fulaste plagg jag vet: Jag tycker denna fråga är svår för en del kan ju bära upp plagg på ett så fint sätt. Om jag måste välja så skulle jag säga benvärmare och vida byxor som tar slut vid vaden. Puhh…

Äckligaste drycken: Drycker som smakar konstgjort körsbär, blääää.

Det skriker jag när jag blir arg: Jag blir inte så arg nuförtiden. Som yngre kunde jag bli arg mycket lättare och slängde i dörrar och så. Nu blir jag mest tyst och väldigt ledsen. Blir jag dock arg så brukar jag tala om varför och så faller det oftast ett helt gäng tårar.

Som konstrast till denna lista sitter jag själv just nu hemma hos Ellen i Ekenäs och mår som en prinsessa. Vi ska laga tre-rätters ikväll till middag för att vi nämligen firar något stort. Hoppas du får en toppenfin kväll, kram!