87-års kalas och solstrålar

Min önskan från i går gick plötsligt i uppfyllelse i dag när jag vaknade och drog upp gardinerna och såg solens strålar som kämpade sig fram på min innergård. Hela jag fylldes av lite hopp. Började morgonen med att bara ta det lugnt, låg länge kvar i sängen och läste bloggar jag inte hunnit läsa på länge, så skönt. 

IMG_1372.JPG

Vid halv tolv började jag vandra mot Kampen för att ta en metro till Hagalund. Njöt av den krispiga luften som mötte mig vid dörren. Länge sedan jag verkligen känt att lungorna fyllts med energi av att bara vara utomhus. 

IMG_1385.JPG

I dag är inte bara en fin lördag som solen råkade skina på, utan i dag är det min älskade Fammos 87- års dag! Hon hade styrt ihop ett så fint kalas och vi skålade åt henne med bubbel i glasen.

Det finns ingen som hon. Hon är en av de absolut snällaste människorna jag känner. Finns alltid där och har alltid haft en väldigt betydelsefull del i mitt liv. <3

IMG_1384.JPG

När alla gäster hade gått hem gick vi ännu ut på en promenad med Fammo och hennes väninna. Njöt av en vacker solnedgång och tittade på havet som glittrade. Avslutade promenaden med ännu lite mer fika, man kan väl aldrig fika för många gånger på en 87-års dag? 

Därefter hälsade jag på hos Jennifer en stund och bara hängde. Behövde verkligen lite Jennifer-tid. Dock hängde vi i torsdags också men har helt enkelt konstaterat att jag aldrig kan få nog av häng med henne.

Nu har jag precis tagit mig till gymmet och tänkte köra ett benpass. Försökte pricka in en tid när jag tänkte att det skulle vara rätt så folktomt på gymet. Klockan är 19.00 och här är rätt så lugnt vilket jag uppskattar. Länge sedan jag skrev ett riktigt dagboks-aktigt inlägg, ganska kul faktiskt. Gillar ni det? Nu ska jag träna, kram!