En helg för att andas ut

Fredag och jag pustar ut efter ännu en intensiv vecka. Såpass intensiv att jag inte hunnit blogga mer än tre gånger denna vecka. Det mina vänner händer inte ofta.  

Hur mår ni? Jag mår bra men är verkligen i behov av helg. I dag har jag jobbat hela dagen och haft en riktigt fin arbetsdag. Då känns det alltid bra att ta helg när man stänger dörren till kontoret med ett leende. 

glomlampautomhus.jpg

Fredagkvällens planer består av middag och häng med ett gäng kompisar. Vi är några som fortsatt umgås som vänner efter att vi jobbade många år tillsammans på Folkhälsan. Så härliga människor som alltid sprider så mycket energi, precis det jag behöver ikväll. 

För övrigt hoppas jag att jag efter helgen lyser lika klart som den vackra lampan ovan. Denna helg spenderar jag i Helsingfors vilket var ett bra tag sedan sist. På ett sätt ett bra tecken, betyder ju att livet bjuder på en massa roligheter!  

tradsolljus.jpg

Det jag saknar mest just nu är solen, troligen är jag inte ensam om det. Bara några solstrålar skulle göra mirakel. Just nu känns det som att det är konstant svart utomhus vilket även syns på min klädstil. Kvällens klädval föll nämligen på svarta jeans, svart blus, gråsvart kofta, svarta skor och grå jacka. Färgglatt va? ;) 

I mitt sinne är det dock ljusare. Jag ser fram emot helgen och allt den kommer bjuda på. Bland annat blir det kalas, kompishäng och träning. Jag hoppas hinna lägga lite tid på bloggen också i helgen vilket verkligen behövs. Känns som jag inte alls hunnit lägga den tid som jag vill på bloggen under de senaste veckorna så det ska bli kul att sätta sig ner och bara fokusera på bloggen för en stund. 

Nu ska jag sluta svamla, lite trött fredagshjärna här. Hoppas du få en superfin kväll, vi hörs imorgon! <3