Helgkänslor, långa promenader och filmkväll

Det var länge sedan jag bloggade på en lördag. Har känt mig så trött under de senaste veckorna så har inte riktigt haft energi till att blogga under helgerna men i dag har jag haft en lugn dag så nu tänkte jag kika in och uppdatera er lite om helgen.

blommor.jpg

Utomhus är det supertrist väder och har varit så hela helgen. Drömmer mig tillbaka till förra helgen i Göteborg när det var strålande solsken. Under helgens gång har jag mestadels suttit vid datorn och pluggat, svarat på mail, jobbat och bara försökt få under grejer som ska göras. Laban har haft fullt upp på sitt håll så vi beslöt oss för att fixa med vårt egna under dagarna och sedan spendera mysiga kvällar ihop.

Igår var vi ute och åt middag med några kompisar till Laban. Det var supermysigt och riktigt god mat. Jag åt en vegetarisk pizza med rödbeta och getost. Det var gott, men märker att jag nästan ätit lite för mycket mat med kombinationen rödbeta & getost för det är inte lika gott längre. Kanske måste ta en paus från den fantastiska kombinationen ett tag.

chokladlampa.jpg

Under helgens gång har det också blivit några riktigt lugna och härliga promenader. Det känns som att vi alltid kommer in på lite djupare samtalsämnen under våra promenader vilket jag gillar. Jag har en ganska stor djup sida i mig och gillar att prata om både lätta men även djupa samtalsämnen. 

I kväll hittar ni oss bänkade i soffan framför filmen American Sniper. Mysigt med filmkväll. Trevlig kväll kära ni! <3