Hiss eller diss för kortfattade hej?

Hej kära du. Hur mår du i dag? Jag mår rätt bra. Har haft en betydligt lugnare dag i dag vilket jag uppskattat. Just nu är jag påväg mot Stockholm. Kommer jobba på distans i morgon och sedan ska vi åka iväg på ett kort äventyr, mer om det tänkte jag berätta senare.

I dag har jag en fråga som jag vill bolla med er. Det är nämligen så att jag försöker blanda bloggens innehåll så mycket som möjligt, så att det blir allt från inlägg om hälsa och välmående till vardagsfluff och recept. Med vardagsinläggen har jag nu ett dilemma som jag inte kan riktigt komma fram till något svar på.

corinnestockholm.jpg
kaffe.jpg

Hiss eller diss för snabba vardagsinlägg?

Precis så lyder mitt dilemma. Det vill säga tycker du som läser att det är bra och kul med lite kortare inlägg ibland om vardagen och vad jag hittat på, till exempel detta vardagsinlägg, eller är det diss och inte alls intressant?

Brukar ju köra till exempel helgsammanfattningar som jag tänkte fortsätta med, men nu är det mera kortare “hej - det här händer för mig idag” inlägg som jag menar. Känns som att alla säger olika och jag vet inte alls vad jag ska tycka så därför vänder jag mig till mina bästa rådgivare, det vill säga just dig som läser!

Eftersom jag vet att ni inte alltid tycker de är så roligt att kommentera så tänkte jag att vi kör ett annat system. Om du tycker det är kul och vill se kortare vardagsinlägg ibland som omväxling till längre inlägg så tryck antingen på hjärtat här nedanför eller kommentera. Om du inte tycker att det är något som intresserar dig, så får du gärna kommentera varför så jag vet lite hur ni tänker.

Hoppas du som läser vill hjälpa till med detta. Jag vill ju skapa sådant innehåll som gillas och därför kändes det självklart att jag ju måste fråga vad ni tycker! Kram. <3