Kusinhäng, finbesök och funderingar på ny inredningsdetalj som lyser upp i mörkret

Hej från en mycket piggare tjej! Jag tog det verkligen superlugnt igår vilket visade sig vara effektivt för idag mår jag så mycket bättre. Dessutom har jag fått finbesök hit till Helsingfors, kan ni gissa vem? Jo, Laban såklart!  

inredninglampaikea.jpg

I dag har vi varit iväg till Hagalund och hälsa på min kusin och Fammo. Det var så härligt. Därefter hade jag egentligen tänkt att vi skulle åkt iväg en sväng till IKEA. Jag har nämligen varit i behov av en golvlampa att ha bredvid soffan i snart två år men hittills inte hittat en enda som jag gillar, som skulle vara inom en rimlig prisklass. Nu börjar det dock bli jobbigt när hösten är här och därmed även mörkret.  

När vi var i Prag bodde vi i en lägenhet som jag tyckte var så fint inredd. I alla rum hade de en svart golvlampa med lite guldiga detaljer. Den tyckte jag var riktigt fin och tänkte att den kanske skulle passa in hemma hos mig.

inredninglampafranikea.jpg
inredningikea.jpg

Men precis innan vi kom till Hagalund så började jag vela angående lampan. Känner mig inte tillräckligt pigg idag för att stå i IKEA och vända och vrida på en lampa för att komma underfund med om jag tycker den passar in här hemma. Så istället åkte vi hem och såg på serier efter att vi hälsat på hos Fammo. Längre än så räckte inte orken idag, men det gör inte så mycket. Istället frågar jag nu er! Vad tycker ni om lampan? Hiss eller Diss?