Förnyar inlägg till det bättre - Följ min FB-sida för att inte missa något gammalt eller nytt!

Hej på er och glad fredag! Jag har inte så mycket nytt att rapportera om då jag tyvärr fick feber igår och därmed varit sängliggandes sedan dess.

Idag tänkte jag istället tipsa om något som en del av er kanske missar. Jag har ju bloggat rätt många år, men bestämde mig för drygt två år sedan för att satsa ordentligt på bloggen. Under dessa år har jag skrivit många rätt så bra inlägg, men som saknat en del struktur och tydlighet. 

blomma.jpg
blommaochkruka.jpg

Därför har jag lagt ner en hel del tid på att gå igenom och förbättra blogginlägg som redan publicerats men som är rätt röriga och svårlästa. Jag har lagt tillbaka bilder (som ju försvann i flytten) och lagt in rubriker mm. och helt enkelt sturkturerat upp inläggen på så vis att de ska vara lättare att läsa. Även lagt in nya insikter som jag fått. En del inlägg har även fått helt nya bilder eftersom de gamla bilderna varit så suddiga att man inte kan urskilja något.

Dessa inlägg har jag börjat puffa på bloggens Facebook-sida. Följer du inte den, så tycker jag du ska gå in och göra det på en gång. Där brukar jag bland annat publicera de förbättrade inläggen, som jag tycker fortfarande är lika relevanta men som nu är mer lättlästa och som har riktigt bra innehåll. 

traningsmotivation.jpg

Inlägg jag förbättrat och puffat om på Facebook-sidan har bland annat varit några inlägg om självutveckling och träning till exempel dessa tre:
Tips hur du håller träningsmotivationen på topp
Du är fantastiskt + Tips på hur du påminner dig själv om det
Struktur och planering i vardagen - Checklista för en stressfriare vardag

broccolihalloumibiffar.jpg

För att inte tala om alla recept som fått nya bilder och som förbättras. Bland annat receptet på Broccoli-och Halloumibiffar med lime & chilisås.

Med andra ord händer det mycket här på bloggen som kan vara lätt att missa. Om jag får säga det själv så är det egentligen riktigt bra inlägg som helt enkelt varit så pass röriga att de inte kommit fram på rätt vis förrän nu. Inte ens jag, fastän jag själv har skrivit dom har riktigt hängt med i mina egna poänger när jag läst gamla blogginlägg från några år tillbaka.

Sakta men säkert plöjer jag mig igenom de viktigaste inläggen efter varandra, som jag tror att har ett mervärde en lång tid. Se därför till att följa FB-sidan för att säkert märka av dessa inlägg. Nu ska jag ta helg, kommer bli såååå bra. Kram på er!