De som fyller mig med energi

De senaste dagarna har jag fyllt mig själv med energi tack vare många timmar med kompisar och Laban. Dessutom många nätter med bra nattsömn och jag börjar allt mer känna mig som mig själv igen och återhämtad från alla påfrestningar som varit under senaste tiden. Att umgås med rätt människor ger verkligen så otroligt mycket energi.

Jag behövde verkligen några dagar helt off from allt (vilket jag gjort några gånger under hösten) och därför har det varit lite tyst här. Nu tänkte jag däremot kolla tillbaka på dagarna som varit och berätta mer om vad jag hittat på.

malinhast.jpg

Som ni vet åkte vi iväg till Lojo i onsdags för ännu ett Blogathon. Det blev några riktigt fina dagar med tjejerna. Jag gillar verkligen Kugges landställe, det är så himla rofyllt där. Känner mig alltid så harmonisk och sover alltid supergott.

Under blogathon tog vi bland annat en långpromenad med Malin som var så skönt. Det var riktigt friskt väder så att man varken hade för varmt eller kallt. Vi hade båda två något att lyssna på, jag på en ljudbok och Malin på en föreläsning. Vi stötte på några hästar på vägen. Så häftiga och vackra men också lite skrämmande djur då de är så stora. Önskar att jag kunde rida. Visste du förresten att jag aldrig ridit? Förutom en gång i dagis men det räknas inte hehe.

hast.jpg

Jag tänkte skriva mer om blogathon i veckan men om ni redan vill läsa om det vill jag tipsa om Kugges inlägg Utvecklas tillsammans med likasinnade och Jennifers inlägg Med bloggvänner på landet. Båda två hade skrivit så himla fint om våra dagar.

oktoberbilder.jpg
oktoberbilder.jpg

Under helgens gång har mat varit huvudtemat då vi bland annat besökt bok, mat & vinmässan i går med Jennifer, hennes kille och Laban. Där smakade vi på god glass och åt alldeles för mycket ost. På kvällen mötte vi sedan upp ett fint gäng vänner för en middag på stan. Så roligt att hänga med gänget igen. <3

frukost.jpg
smoothie.jpg

I dag började vi dagen med en riktig brakfrukost bestående av scones & smoothie samt ett gott julkaffe som vi köpte på mässan. Gäller att börja tidigt hehe. Därefter har dagen innehållit allt från ett träningspass till kvalitetstid med Laban. Guldvärt.

oktoberbilder.jpg

För tillfället doftar det magiskt från köket då Laban precis lagat en helt underbar middag åt oss. Vi fick en massa trattkantareller av Kugges föräldrar (så snällt!) som vi mumsat på i helgen både i form av kantarelltoast och nu risotto. Matkoman som existerar just nu är inte att leka med. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på serier samtidigt som jag hoppas att mättnadskänslan snart börjar lugna ner sig lite haha. Hoppas du haft en superfin kväll, kram! <3