Artiklar om mig och bloggen samt en fin utmärkelse

Hej kära ni och glad söndag! Har ni haft en fin helg? Min har varit härlig och bestått av en hel del kvalitetstid med kompisar. Ligger lite efter i det mesta just nu, både jobb och skola så i helgen har jag faktiskt jobbat i några timmar, vilket ju är ett undantag för mig. Nu ligger jag i fas igen så det känns skönt. I dag har jag tagit tag i alla skolarbeten som har deadline nu i veckan.

corinnesiljarodare.jpg

Nog om det. I dag tänkte jag tipsa om lite söndagsläsning åt er! Det är nämligen så att jag figurerat på lite olika håll senaste månaden.

Intervjuer med Influencers of Sweden & Ratata

I September fick jag veta att jag blivit utnämnd till månadens medlem för Oktober av min branschorganisation Influencers of Sweden. Det gjorde mig såklart superglad och gav en extra motivationskick. De gjorde en intervju med mig som blev till en artikel du hittar här. Den handlar mycket om min blogg och mina ambitioner med mina sociala kanaler samt vad medlemskapet i Inos betytt för mig.

Även finlandssvenska Ratata gjorde under denna månad en intervju med mig som resulterade i artikeln När välmåendet är viktigare än prestation. Det blev en riktigt fin artikel som behandlade allt från skidåkningen till mitt stora matintresse och tanken kring mina matrecept här på bloggen.

Känner mig ärad att bli intervjuad av dessa två och hoppas att du som läser tycker om artiklarna!

codexcorinne.jpg
codexcorinne-6386.jpg

Sist men inte minst har jag inte bara blivit intervjuad utan också skrivit en artikel. Om du råkar vara jurist eller juridikstuderande har du kunnat läsa min artikel "Framgångsreceptet för en energifylld höst” i Juristklubben Codexs medlemstidning. Den artikeln handlade mycket om att hitta en balans i vardagen. En del om prestationssamhället vi lever i och om hur viktigt det är med återhämtning. Är det någon av er som läser som råkat få hem tidningen?

Det känns väldigt roligt att bli uppmärksammad på detta vis och jag hoppas såklart att det inte var sista gången. Nu ska jag återgå till skolarbetet, vi hörs imorgon! <3