Blogginlägg jag rekommenderar att läsa

Hej kära ni. Idag har jag både jobbat länge och varit i skolan vilket resulterat i att det står totalt stilla i hjärnan. Därför tänkte jag att istället för att jag nu sätter mig ner och skriver något som troligen inte kommer bli av bästa kvalitet, så passar jag på att tipsa om några blogginlägg jag läste under den senaste tiden som jag rekommenderar just dig att läsa.

corinneblogg.jpg

Blogginläggen som jag inspirerats av och gillat lite extra

Det blir blogginlägg av olika bloggare, med lite olika tema. Jag tycker alla dessa inlägg varit inspirerande på sitt sätt och hoppas att du kommer känna likadant!

Minska flygutsläpp utan att själv flyga mindre Den rubriken står bloggen Resa Medvetet för och fick åtminstone mina ögon att öppnas upp lite extra. Linda, som driver bloggen, tar upp flera olika aspekter som man kanske inte tänker på så ofta. Jag tycker hennes inlägg kändes rätt i tid samtidigt som det var roligt att läsa om andra sätt hur man kan minska på flygutsläpp än att endast själv flyga mindre.

Samarbeten är inte trovärdiga eftersom bloggare får betalt för dem Det inlägget dök upp idag i mitt FB-flöde när Karolina delade med sig av hennes åsikter kring samarbeten. Ett inlägg som verkligen visar hur mycket arbete det ligger bakom ett bloggsamarbete. Hennes inlägg var så bra och jag rekommenderar alla att läsa det.

blogginlaggstips.jpg

Som den matmänniska jag är har jag självklart hittat ett recept jag vill prova. Det är receptet på Limerisotto med mynta och kräftstjärtar som fångade mitt tycke när Michaela Backman delade med sig av sitt recept. Denna tänkte jag och Laban prova i helgen. Visst låter det gott?

Inlägg om frilans och entreprenörskap

Som ni säkert kunde gissa har jag fastnat för inlägg om frilans och entreprenörskap. Ett inlägg, som jag läst om flera gånger, är Kugges inlägg Lär dig ta tillräckligt betalt som frilans. Ett inlägg som åtminstone jag tycker var otroligt matnyttigt och som jag rekommenderar alla frilansare att läsa. Här får du ta del av tips som garanterat kommer vara till stor hjälp.

Malincorinnekuggeblogathon.jpg

Nästa inlägg jag vill tipsa om är skrivet av en av mina favoritbloggare Josefin Dahlberg. Hon verkar ha en fin inställning till livet vilket jag inspireras mycket av. Hon har skrivit inlägget Låt din dröm ta tid - Ge inte upp! som jag gillade starkt. Läs det.

Även Malin brukar bjuda på många bra inlägg om egenföretagande vilka jag givetvis slukar direkt. För ett tag sedan skrev hon inlägget Starta eget företag - Hur hittar jag kunder? där hon delar med sig av bra tips som jag tror kommer vara till stor hjälp när jag startar mitt företag. Går du också i de tankarna och undrar hur du ska hitta kunder så tycker jag du ska klicka in dig på Malins blogg.

jenniferblogg.jpg

Sist men absolut inte minst, har vi Jennifer som skrivit inlägget Vad kan man göra i Gällivare? som ju träffade mitt i prick med tanke på mitt inlägg Saknaden till staden som gav mig så mycket. I inlägget berättar hon mer om fina Gällivare och jag rekommenderar alla att läsa det, oavsett om du är nyfiken på att åka dit eller bara nyfiken på att se mer av platsen jag spenderade fyra år på. När du väl klickar in på Jennifers blogg kommer du inte ta dig därifrån på en stund, det finns nämligen en hel hög av intressanta inlägg på hennes blogg.

Som ni säkert förstår kunde jag fortsätta i all oändlighet, för det finns så många bra blogginlägg därute. Får se till att göra ett liknande inlägg snart igen! Så länge vänder jag mig mot dig och undrar om du har läst något inlägg du tycker jag borde läsa? Länka då gärna till det i kommentarerna! :)