Ingen hund - Inga promenader?

Vet ni vad som slår mig allt oftare? Hur lite jag promenerar nuförtiden. Alltså jag går ju överallt, till jobbet, mataffären osv. men nu menar jag mera att gå ut på en promenad bara för motionens skull. 

linuscorinne.jpg

När Linus fortfarande fanns med oss blev det naturligt att gå ut dagligen, men nu är det ju inte så längre. I början tyckte jag att det kändes helt värdelöst att gå ut på promenad när jag inte hade någon annan att göra det för, men nu har den känslan som tur gått över. 

I somras blev det rätt många promenader eftersom det var så härligt väder och många av vännerna var taggade på en promenad. Men ju kallare och mörkare det har blivit desto mindre går jag ut på spontana motionspromenader.

host.jpg

Att gå ut på promenad har så många olika fördelar, bland annat får man frisk luft, det får en att stressa ner och framförallt blir man på bättre humör! Så nu har jag lovat mig själv att gå ut på fler promenader. Jag tycker alltid de fungerar som ett så positivt komplement till min vanliga träning och jag njuter verkligen av att vara ute och gå. Så målet för hösten är att gå på minst 45 minuter långa promenader, några gånger i veckan. Det tror jag inte ska vara några problem att fixa.

Hur ofta brukar du gå ut på promenad?