TANKAR OM FÖRSTA MÅNADERNA AV ÅR 2018

Helsingfors Vinter-2.jpg

Om det finns något som går fort så är det tiden. Tänk att vi redan är i tredje veckan i April. Helt galet ju. Känns som det precis var Januari och nu har vi bara några månader kvar till sommar. Jag klagar dock inte, känner mig så redo för sommaren. För att inte springa alltför fort framåt så tänkte jag göra en tillbaka blick och fundera på vad som hänt de första månaderna under 2018 och så snoka lite kring kommande veckor. Vi kör i en form av lista så blir det inte så rörigt.

KöpenhamnCorinneFebruari-2.jpg

Tre starka minnen från år 2018?

Oj, lika svårt varje gång. Om jag måste välja skulle jag säga min härliga resa till Malmö (klick) & Köpenhamn (klick) , min och Ellens kurs i Januari och så att jobba med presidentvalet (klick). Minst sagt händelserika månader!

MalmoFebruari.jpg

Hur såg ditt liv ut under de första månderna av år 2017?

De första månaderna under förra året började minst sagt mer omtumlande än denna. Känns helt galet att tänka tillbaka på den tiden och konstatera att det är bara lite över ett år sedan som jag flyttade tillbaka till Finland, började jobba på SU och försökte hitta ett nytt liv åt mig, på ett positivt sätt då. Det har hänt så mycket under senaste året så det känns galet att jag hunnit med så mycket på så kort tid och framförallt att jag hittat så mycket som jag tycker om att göra.

Frukost.jpg

Några särskilda projekt på gång nu under våren?

Mitt största vårprojekt är faktiskt bloggrelaterad! Jag har stora planer för bloggen och hoppas att jag kommer kunna ta nästa kliv med den nu inom kort. Har lagt mycket tid på bloggen senaste tiden och kommer lägga ännu mer i framtiden vilket känns kul. Annars så har jag några andra projekt som jag jobbar på som också är väldigt roliga. Jag är nog lite av en projekt människa, gillar att gå all in med någon idé och försöka förverkliga den på bästa sätt.

Pelargoner.jpg

Nu när våren är här, vad önskar du dig att den för med sig?

För det första önskar jag att jag får vara frisk. Så trött på att vara sjuk hela tiden. Därefter hoppas jag våren för med sig mycket soligt väder så att man kan börja hänga utomhus allt mer. Framförallt hoppas jag att jag kan fortsätta njuta av livet och vara lycklig. Sen hoppas jag det blir en resa i vår också hehe.

Sist men inte minst, tre saker som ger dig vårkänslor?

Solen och att det droppar från taken, fåglarnas kvitter och att människorna på gatan ser gladare ut och klär sig vårigt. Jag är en person med mycket vårkänslor och kan börja le bara av att känna solens strålar värma mitt ansikte.