UNDERBARA SAMUNA FRÅN NOOLAN

-- Detta inlägg är skrivet i samarbete med Noolan--

Samunanoolancorinne.jpg-10.jpg

När jag började mitt samarbete med Noolan föll jag direkt för många av deras produkter. En av produkterna som jag fastnade lite extra för var tröjan som jag har på mig på bilderna i detta inlägg. Tröjan heter Samuna och ni hittar den här. Färgen har precis uppdaterats och är nu den perfekta gråa nyansen om man frågar mig, inte för ljus och inte för mörk.

CorinneSamuna5.jpg
Corinne Samuna 8.jpg

Tröjan är lite lösare i modellen men hänger ändå snyggt. Jag har använt den på många olika tillfällen och bara stylat upp eller ner beroende på vad jag ska göra. Häromdagen hade jag den med svarta byxor och höga klackar och nästa dag med blåa jeans och sneakers, så fin oavsett. I början var jag rädd att tröjan skulle klia men jag har inte märkt av något hittills vilket är skönt.

Corinne Samuna 1.jpg

Samuna tröjan är bra på så sätt att den funkar året om. Både som en mysig tröja på hösten och vintern när det är rått utomhus, men också bra nu på våren när man vill ha på en tunnare jacka. Dessutom kommer jag använda den mycket i sommar under sena sommarkvällar, för jag måste erkänna att det alltid blir kallt i något skede av kvällen när man envisas med att sitta ute. Då kommer det vara så skönt att dra på sig denna tröja.

Samunanoolancorinneg.jpg

Som ni vet samarbetar jag med Noolan för att de gör snygga, stilrena kläder med ett hållbart tänk. Deras tanke är inte att massproducera kläder utan att göra unika kläder som fungerar i flera olika lägen och som håller länge. Varje klädesplagg har så bra kvalité. Det är viktigt för mig att de företagen jag jobbar med har ett hållbart tänk och framförallt att ingen tagit skada i processen när något tillverkats.

Samuna.jpg

Bilderna i detta inlägg har bästa fotografen Henriktagit hemma hos mig! Det ni kan se är delar av mitt sov / arbetsrum som även är mitt favoritrum hemma. Tycker färgerna passar bra ihop och dessutom är det så ljust och fint. För mig är ljuset verkligen A och O för att jag ska bli inspirerad och jobba effektivt.

Nu ska jag iväg och möta upp Cessi, kram på er!