TRE BRA SAKER - EN HÄRLIG UTMANING

För en tid sedan blev jag utmanad av Jennifer i utmaningen Tre bra saker. Det går ut på att jag ska lista upp tre bra saker i några kategorier som utmaningen består av. Som ni vet har jag en positiv inställning till livet och när jag såg denna utmaning så blev jag väldigt glad. Dock har jag skjutit upp att göra den för att jag väntat på ett bra tillfälle och idag kände jag att det är dags.

Tre bra saker med mina dagar

* Att jag trivs med det jag jobbar med och studerar. Trots att jag upplever att studierna går trögt så gillar jag verkligen det jag studerar vilket är otroligt skönt.

* Att jag lyckas forma mina dagar ganska långt efter hur jag känner det. Jag har svårt med dagar som är för begränsade och om jag bara har möjlighet så försöker jag flytta runt på dagens program så att alla dagar är lite olika. Detta kan betyda att jag ibland jobbar förmiddag och dag och andra dagar eftermiddag och kväll. Så anpassar jag mitt sociala liv enligt hur det funkar för mina vänner och min tidtabell. Jag gillar att ha en flexibel vardag, det gör att jag mår bra och känner mig fri.

* Att jag har ett rikt socialt liv och att jag umgås med mina nära och kära nästan varje dag. Det ger mig enormt mycket lycka.

CorinneEkenas.jpg

Tre bra saker med mig

Det är alltid lite svårt att börja slänga fram bra saker om sig själv, men oj vad nyttigt det är. Om jag i framtiden kommer jobba med egna klienter inom livsstilsrådgivningen så kommer detta vara något jag tänker ta upp med alla mina klienter, för det är väldigt viktigt att kunna säga och verkligen mena snälla saker om sig själv.

* Jag är bra på att lyssna och ställa frågor. Mina vänner brukar säga att jag alltid ställer de rätta frågorna och att jag verkligen lyssnar på svaret. Detta håller jag med om och är något jag ser som en av mina starkaste sidor.

* Jag har en positiv attityd till livet som gör att jag ofta känner mig fylld med positiv energi och gärna sprider det till andra. Jag kan ofta få riktiga lyckorus under en helt vanlig vardag vilket ger mig så mycket energi. Jag låter inte negativa saker ta utrymme.

* Jag bryr mig mycket och älskar stort. Mina nära och kära betyder allt för mig. Jag är noga med att påminna och berätta det åt dem. Enligt mig kan man aldrig berätta för många gånger hur mycket man tycker om någon och att man alltid finns där för dem.

corinnejohanna.jpg
corinnecessi.jpg

Tre bra saker i mitt liv

* Allt jag hittills fått vara med om och det jag är med om nu. Ibland blir jag chockad över att jag hunnit med så mycket under mina snart 24 år på denna jord. Om man bara tar några exempel så: Jag har bott i ett annat land i 6.5 år, varit elitidrottare, jobbat med ett presidentval, vunnit FM många gånger och rest väldigt mycket. Så tacksam.

* Något som inte går att vara utan att nämna en gång till är människorna jag har i mitt liv. Jag är så tacksam för att jag har så mycket fina människor som jag får dela mitt liv med. Dem tar jag aldrig för givet och gör allt för.

* Att saker tenderar att lösa sig oavsett hur det ser ut. Jag har gått igenom en hel del kriser under mitt liv men på något vänster löser det sig alltid på ett sätt eller annat. Oavsett vad det handlar om så har jag lärt mig att allt löser sig bara man har lite tålamod, inte stressar upp sig i onödan och har ett öppet sinne till framtiden och litar på att det blir bra till slut.

Tre bra saker det här året

* Mitt nya hem i Helsingfors. Här trivs jag så bra och älskar att bo så när mina vänner.

* Att det varit så himla bra. Det känns som att detta år verkligen levererat hittills och att jag har haft så roligt.

* Att det verkar så lovande även i framtiden. Mycket planer och roliga program. Ser så mycket fram emot denna vår och sommaren som närmar sig.

Tre bra saker med bloggandet

* Alla fantastiska människor bloggen gett mig. Tänk att jag hittat riktigt nära vänner via bloggen? Det hade jag aldrig kunnat tro när jag började blogga. Samt alla möjligheter man får via bloggen.

* Att jag har så fina läsare och att det känns som att ni är en grupp vänner som jag skriver åt. Fastän jag inte alls vet vem ni är som läser, så tycker jag så mycket om er och jag hoppas från hela mitt hjärta att ni trivs här på bloggen.

* Att jag får vara kreativ med skrift och foto men även att jag får skriva om sådant jag önskar att vi pratade mer om. Det finns liksom inga ramar, de lägger jag själv. Jag har alltid vilja jobba för att vi ska prata mer om djupa och även svåra ämnen men också att hjälpa människor att hitta positiv energi i vardagen. Det känns som att jag via bloggen kan göra just detta.

corinnesommarartholmen.jpg

Det jag utmanar är...

Och med de orden har jag klarat min utmaning! Så svårt att välja vad man ska ta upp, finns ju så mycket fina saker i ens liv. Nu ska jag skicka vidare denna utmaning och det gör jag till @ellenwesterlund, Nathalie och @jenniifersplace. Lycka till och tack till Jennifer för utmaningen!<3