FEM SAKER SOM PIGGAR UPP FREDAGEN DEN TRETTONDE

Kvistar Mars.jpg

Hej på er. För mig har Fredagen den 13onde verkligen visat sin onda sida för idag har nämligen min dator plötsligt slutat fungera, vilket såklart gjorde mig smått panikslagen. Dock tänker jag inte låta det negativa få utrymme utan istället ska jag göra precis tvärtom och dela med mig av fem saker som piggat eller kommer pigga upp denna dag!

  • Idag lunchade jag med mamma vilket var supermysigt. Vi köpte med oss lunch och satte oss i solen och åt. Så härligt att kunna äta utomhus. Det har jag verkligen saknat.
  • Att det äntligen är helg och jag har massor med roligt program framför mig för hela helgen.
  • Att solen skiner och det till och med är för varmt att ha på en tjockare halsduk, så h ä r l i g t .
Palmkruka.jpg
  • Ikväll ska jag och min kompis fira hennes födelsedag vilket jag ser mycket fram emot. Dessutom innebär det att jag äntligen får ge hennes present åt henne. Jag älskar att ge presenter och tycker det är så kul att se hur folk reagerar på dem så jag är taggad på att ge hennes ikväll. Tror att jag lyckats riktigt bra denna gång hehe.
  • Att jag kommit så långt med mig själv att jag inte låter det negativa förstöra mina dagar. För några år sedan hade jag varit på dåligt humör hela dagen på grund av min dator men jag har lärt mig att bara acceptera att sådant händer och lägga energi på något vettigare än att vara sur över något jag inte kan påverka.

Med dessa ord önskar jag er allihopa en fin fredag! Nu ska jag möta upp min kompis, kramis.