NOUW FRUKOSTEVENT

Igår började min morgon lite extra lyxigt med en frukost tillsammans med ett gäng bloggare som min bloggportal Nouw styrt ihop. Som ni vet gick vi dit tillsammans med @ellenwesterlund och när vi kom fram möttes vi av synen ovan. Tjejerna hade fixat så fint för oss och vi blev varmt bemötta.

Jag kände inte så många av bloggarna sedan innan men har läst fleras bloggar så det var roligt att träffa dem också såhär i verkliga livet. De som jag kände sedan innan var @jennyjungell och så såklart Ellen som ni ser på bilden ovan. Tjejen som står bredvid mig heter @FeliciaAminoff och är också en finlandssvensk bloggare, så kul att många finlandssvenska bloggare var bjudna på frukosten.

Frukosten bestod av croissanter, chiapudding och jordgubbar samt juicer. En riktig bloggvänlig frukost med andra ord. När vi kom fram hälsade vi på allihopa och så togs det en hel del bilder så som ni kan se. Kamerorna gick heta där i början, lite rolig syn när man samlar ett helt gäng bloggare framför ett vackert frukostbord och alla är i full gång med att ta bilder.

Här ser ni tjejerna som jobbar för Nouw och som styrt ihop hela frukosten. @tessb hade till och med flugit från Sverige till Helsingfors bara för att kunna träffa oss finska bloggare. Bilderna i detta inlägg är tagna av Nouw duktiga fotograf Joanna som jag tycker gjort ett grymt jobb.

På bilden ovan ser ni hela gänget som var med på frukosten. Det var verkligen superkul att få träffa allihopa och att nu veta lite mer om personerna bakom olika Nouw-bloggar. Såklart hinner man ju inte prata med alla under ett event men det känns ändå som att jag hann lära känna några bloggare.

Jag har ju bloggat på Nouw snart ett år och detta var mitt första evenemang tillsammans med dem. Att blogga kan ju bli lite ensamt ibland så det kändes väldigt bra att få träffa Nouw-teamet och nu i framtiden veta att jag kan höra av mig om det är något kring bloggen som jag funderar på.

Tog också upp med Tess om att många av er har svårt att ta er in på min blogg med jämna mellanrum så det ärendet har nu skickats vidare och borde hoppeligen vara löst snart. Stort tack till hela teamet på Nouw för en fin frukost <3