GRUBBLAR OM SOMMAR OCH KOMMANDE HÖSTTERMIN

Hej kära ni och välkommen till en vårfräsch blogg! Kunde äntligen bestämma mig för en ny header och är så nöjd. Idag har jag haft en jobbig känsla hela dagen av att jag ligger lite i efter i saker som jag borde få gjort. Det är så mycket som händer just nu och samtidigt mycket som ändras från dag till dag. Detta tar energi från mig vilket gör att jag tappar lite fokus från det jag borde koncentrera mig på.

En sak som tar upp mycket av min energi just nu är praktiska faktorer inför sommaren. En del i mitt "vardagspussel" är väldigt oklart vilket gör mig lite stressad eftersom jag gillar att kunna planera i god tid. Samma gäller även kurser inför nästa skoltermin, som man måste söka nu. Jag tycker vår studietakt är lite trög och skulle därför vilja söka en extra kurs till hösten, i hopp om att bli snabbare klar med min utbildning. Dock har det varit svårt att pussla ihop allt så att det blir en logisk lösning.

Så bland annat det har jag suttit och fixat med idag när jag kom hem från skolan. Pressade upp lite färsk apelsinjuice för att boosta mitt immunförsvar och satte mig ner och försökte fokusera på det väsentliga. Just nu känner jag dock att jag behöver en paus från allt jobbande och grubblande så jag ringde upp Linnea och nu ska vi gå på en promenad i det soliga vädret. Det kommer göra så gott för mig och min stackars överarbetade hjärna haha. Blir så himla glad och peppad av solen som värmer därute. Hoppas ni haft en fin dag, kram<3