I VECKAN SER JAG FRAM EMOT...

Hej på er! Jag har precis kommit hem efter en dag som både bestått av skola, jobb och kompishäng. I veckan har jag mycket roligt framför mig och tänkte att jag skulle berätta fem saker som jag ser fram emot lite extra mycket.

+ Att komma igång med träningen, dock i väldigt lugn takt. Hittills går jag bara på promenader men om allt känns bra så tänkte jag börja springa i lugnt tempo i slutet av veckan. Jag har ju varit sjuk i nästan en månads tid och har känt mig helt frisk nu i snart en vecka. Därför gäller det verkligen att inte ha för bråttom utan successivt öka träningsmängden.

+ Fastän det bara är tisdag ser jag redan mycket fram emot helgen som kommer innehålla födelsedagsfirande både på fredag & lördag samt brunch på söndag. En riktigt kompishelg kommer det bli, så roligt.

+ Att vara effektiv! Jag känner att jag har ett så bra flow i livet just nu men har en helt enorm to-do lista med saker som ska fixas. På min to-do lista finns allt från saker med bloggen, på jobbet och i skolan samt saker som har med min fritid att göra. I veckan tänker jag verkligen försöka bocka av flera punkter på den listan för det är ju en så befriande känsla när man får saker gjort!

+ Att njuta av våren som äntligen är här sådär riktigt på riktigt. Nästan alls snö har tinat bort och det är så underbart att gå i solen. I veckan hoppas jag att det blir en kaffe någonstans på en uteservering. Jag ska på ett inspirerande frukostmöte på torsdag, kanske borde föreslå att ta det utomhus hehe?

+ Att Ellen kommer övernatten hem till mig ikväll! Vi ska på ett bloggevent imorgon så vi passade på att ta en sleepover idag när vi ändå ska iväg till samma ställe imorgon. Vi tänkte gå ut på en promenad nu när det ännu är sol och därefter lagar vi troligen någon god middag ihop. Så mysigt att få ha henne här hos mig. Nu knackar hon snart på dörren så jag ska avsluta, kram på er!