ANNORLUNDA LYCKA PÅ ETT PAR SKIDOR

Hej på er. Det har varit fullt upp, därav så sent inlägg. Sitter just nu på Stockolm Arlanda flygplats och väntar på mitt flyg som är försenat. Kommer hem rätt sent inatt men det gör inte så mycket. Ville verkligen få ut maximalt av min helg i Sverige så det kändes så värt det att boka sista möjliga flyget hem.

Igår åkte jag som sagt skidor och tänkte att jag ju måste berätta åt er hur det gick! Inga ben är brutna och jag hade så otroligt kul. Underlaget var riktigt bra, vädret lämpligt kallt och sällskapet toppen. Jag njöt verkligen av varenda sekund.

Efter första åket blev jag lite rörd. Det var mycket känslor som kom fram, men bara fina sådana. Har verkligen en så stor kärlek för denna sport.

Jag trodde först att det skulle kännas väldigt konstigt att åka skidor igen men det kändes lika naturligt som alltid trots att det var såpass länge sedan sist.

Det som kändes bäst var att det var så roligt att uppleva en helt ny del av skidåkningen. En del där det inte är så noga hur det ser ut när man åker, eller hur fort man åker utan att det enda som är relevant är att jag tycker det är roligt och att jag njuter av skidåkningen.

Visst har det alltid varit kul att åka skidor men denna gång var det på annat sätt kul. Det känns så bra att veta att jag kan känna mig lycklig på ett par skidor även när det bara är en kul hobby. Åh, så varm i hjärtat efter denna helg.