FÖRSTA GÅNGEN PÅ ALLDELES FÖR LÄNGE!

Dags att berätta vad det är jag sett fram emot så mycket under veckan och som jag skrev om att jag inte gjort på snart två år. Jag ska nämligen åka skidor idag!! Alltså ni förstår inte hur glad jag blev när jag fick höra att mitt äventyr till Sverige skulle innebära skidåkning. För er som inte hänger med så har jag inte åkt skidor en enda gång sedan jag var tvungen att lägga ner min karriär.

Dock när jag tänker efter så är det inte riktigt två år utan närmare 1.5 år men ändå. Senast jag åkte skidor var i November år 2016 så det är minst sagt ett tag sedan. Bilderna i detta inlägg är från mina två sista läger som alpinåkare, gamla goda tider. 

Idag kommer vi åka skidor i Järvsö och jag är så otroligt taggad och samtidigt nervös. Är nästan lite orolig att jag glömt bort hur man gör haha. Nejdå, det ska nog gå bra. Målet är att bara njuta och ha sjukt kul! Vi hörs imorgon med rapport om hur det gick. Kramis