UT PÅ ÄVENTYR

Hej bästa ni. Hälsningar från Helsingfors-Vanda flygplats. Jag är påväg till Stockholm där jag stannar fram tills imorgon kväll och sedan bär det vidare för ett äventyr som ni får läsa mer om på lördag.
Ikväll kommer jag åka hem till min goda vän Lina och så ska vi ha en riktig myskväll ihop.

Imorgon ska hon på jobb tidigt på morgonen så det innebär att det blir tidig morgon även för mig. Kommer sitta och jobba hela dagen för att sedan kunna vara helt ledig under helgen. Har en tent på måndag så måste varva jobb och plugg.

Idag har jag både varit på jobb och i skolan och därefter kom Pappa hem till mig. Vi kokade kaffe och köpte med oss fika. Jag tog en citron & marängpaj, så otroligt god. Har försökt dra ner på raffinerat socker nu senaste tiden så det var första gången på nästan en vecka som jag åt något med vitt socker i. Njöt lite extra mycket hehe.

När Pappa åkt hem packade jag snabbt ihop min väska och tog mig ut till flygplatsen. Det känns härligt att åka iväg på äventyr. Känner att jag behöver det för att sedan orka med allt jag har framför mig i april. Om du vill se mer om vad som händer under mina dagar, förutom det jag berättar här på bloggen, så får du gärna kolla in min instagram @ccorinnes . Brukar vara aktiv på storys och lägga in detaljer från min vardag. Nu ska jag snart gå ombord på planet. Vi hörs imorgon!

Såhär kan det se ut när jag jobbar. Här höll jag på att rigga upp kamera och mikrofon inför en kort filmsnutt som jag skulle spela in i Helsingfors stadshus.