HUR SER APRIL MÅNAD UT FÖR MIG?

Hej på er. Tänk att det redan är tredje april, blev nästan chockad när jag förstod att vi redan gått in i april. Mars sprang verkligen fram i racerfart. Idag när jag skulle boka in ett frukostmöte och bläddrade igenom min kalender så slog det mig vilken otroligt hektiskt månad april kommer vara för mig.

I april har vi en hel del skola plus att jag ju jobbar deltid och har mycket på gång med bloggen. Med andra ord kommer jag och min kalender leva tätt ihop denna månad, så att jag inte behöver lägga energi på att komma ihåg vad jag ska göra utan att jag istället bara kan hålla koll genom att ha allt nerskrivet. Så skönt när man hittat ett koncept som gör att man inte behöver ödsla onödig energi.

Detta innebär att vardagarna kommer bestå mestadels av skola på dagarna och jobb på eftermiddag och kvällar. För att jag ska hålla energin på topp är helgerna superviktiga återhämtnings tillfällen för min del. Ska se till att planera in lugn tid men även rolig social tid för att jag vet att det ger mig mycket energi att umgås med mina nära och kära. Gäller att hitta en fin balans mellan dessa två.

Men vad händer i April förutom jobb & skola? Bland annat ska vi fira en av mina närmaste vänner med en härlig tjejfest, så ska jag göra något som jag inte gjort på snart två år vilket ni får veta mer om senare i veckan och så ska jag lägga mycket tid på att utveckla bloggen. Dessutom har jag ett bloggevent inbokat plus några roliga middagar med vänner. Har dock inte så mycket mer planerat för helgerna ännu vilket känns skönt för då har jag utrymme att hitta på spontana saker också vilket är viktigt för mig.

I maj månad kommer det sedan lugna ner sig lite, så som det ser ut nu i varje fall, och sedan är galet nog mitt första år på Arcada över? Hur sjukt är inte det. Känns inte som att det var länge sedan jag hade min första skoldag och nu är vi nästan inne på slutrakan. Hur ser april månad ut för dig? Är det en hektisk eller lugnare månad?