BLOGGBRUNCH HEMMA HOS MIG

Idag vaknade jag tidigt för att hinna fixa klart ett bröd som fått kalljäsa under natten. Varför då? Jo för att idag var det nämligen dags för bloggbrunch hemma hos mig! Eftersom jag nyss har flyttat och älskar att fixa ihop brunchar så tyckte jag det var ett utmärkt koncept att styra ihop ett gäng bloggare för att mumsa på god brunch i lugn och ro såhär på en ledig dag.

Vid elva knackade Daniela och @jenniifersplace på dörren med fina blommor i handen. Efter att ha visat dem runt i mitt nya hem satte sig tjejerna ner på varsin stol medan jag fixade klart dagens brunch. Jag älskar verkligen att skämma bort mina vänner med brunch och kände mig så glad idag när tjejerna kom hem till mig. Som vanligt hade vi massor att prata om och det var inte tyst i många sekunder. Tänk att bloggen gjort så att jag får kalla dessa fina tjejer mina vänner, helt fantastiskt.

Att laga mat och komma på nya matrecept är verkligen en stor passion för mig. Dock tycker jag inte det är så kul att göra det om det bara är jag som ska äta, och därför brukar jag passa på att stå flera timmar i köket när jag får gäster och prova fram nya receptidéer när man väl får dela matupplevelsen med någon. Idag bestod brunchmenyn av:

- Nybakt kalljäst havre & rågbröd med lite olika pålägg.

- Blåbärssmoothie dock denna gång utan kardemumma och med grekisk yoghurt.

- Bananpannkakor med smak av vanilj & kokos (recept kommer i veckan). Som topping hade jag varma hallon, grekisk yoghurt och granskottssirap.

- Dadelbollar med extra smak av kaffe.

Plus det såklart kaffe i mängder för mig och te för tjejerna som hellre dricker det istället för kaffe. Med tanke på att vi bara var tre personer (vi skulle egentligen vara fem) så blev det en hel del mat redan med dessa rätter. Hade egentligen planerat in lite mer men som tur förstod jag att skippa det för annars hade vi nog rullat ut från mitt hem haha. Tack tjejer för en härlig brunch, längtar redan till nästa gång <3