KLÄTTRAR PÅ VÄGGARNA

Hej hallo och glad fredag! För min del är detta den sjätte sjukdagen och jag börjar bli riktigt rastlös nu. Igår trodde jag redan att jag var frisk så jag tog det väldigt lugnt men gick åtminstone ut från mitt hem. Det straffades däremot direkt med febern som kom tillbaka så det var bara att krypa ner i sängen igen. Läste någonstans att de flesta tillfrisknar från influensan, vilket jag troligen har, efter en 5-6 dagar så jag hoppas verkligen att jag är på slutrakan nu.

Idag har jag därför tagit det lika lugnt som tidigare dagar. Denna gång har jag sträck-kollat senaste säsongen av Wahlgrens värld, någon annan som har sett de avsnitten som kommit ut? Så bra som alltid. Ibland har jag skrattat så mycket så jag fått världens hostattack så försöker hålla mig lugn med skrattet.

Utomhus är det ju världens härligaste väder vilket inte gör det direkt lättare att stanna inomhus. Gick en kort men otroligt lugn promenad för att få ens lite frisk luft och åh vad härligt det var. Så mysigt också när snön börjar smälta och det droppar från taket. Älskar våren! Ikväll ska jag äta raclette med mina föräldrar och bara ta det lugnt. Ser dock väldigt mycket fram emot middagen, ska bli kul att umgås och äta god mat. Hörs imorgon!

Ps. Kul att ni var så många som gillade gårdagens inlägg, kram! <3