FEM STUNDER JAG ALDRIG GLÖMMER

Godkväll från tjejen som precis vaknade från en alldeles för lång sovstund. Ytterligare en sjukdag bakom men imorgon ska jag försöka ta mig ut på ett inspirerande möte, bara jag mår bra. Idag tänkte jag dela med mig av fem stunder jag aldrig glömmer, för att ni ska få lära känna mig bättre. Hoppas ni får lära er något nytt!

• Första dagen när Linus flyttade hem till oss. Jag var 10 år gammal och hade längtat i flera år efter att vi skulle skaffa hund. De var den lyckligaste dagen i mitt 10åriga liv. Sov till och med på golvet utan madrass med honom de två första nätterna för att jag inte ville lämna honom ensam. Så där låg jag på parkettgolvet och Linus på sin bädd. Den pojken fångade verkligen mitt hjärta på en mikrodels sekund.

• När vi firade min tjugoandra födelsedag med mina föräldrar i Split, Kroatien. Vi spenderade en magisk dag och åt på en helt fantastiskt restaurang med underbar mat. Den dagen var verkligen så lyckad.

• När jag kraschade i Levi på en tävling en gång och det gick sönder en hel del av skenbenet/knät. Den smärtan var så otroligt kraftfull att jag fortfarande får kalla kårar bara jag tänker på det, och då är de inga behagliga kalla kårar.

• När vi var på Madame Toussods utställning med familjen i London och vi gick lös med min bror och fotade med typ varje vaxdocka. Det var så roligt och har fortfarande kvar några pappersbilder när vi står och poserar med James Bond.

• När min blogg blev nominerad till "Årets Hälsoblogg" på den Finlandssvenska bloggalan 2016. När jag såg det började jag bara hoppa, skratta och skrika. Kan fortfarande börja skratta bara av tanken hur galen jag blev haha. Så häftig känsla att se att ni nominerat just mig ❤️

Det var några stunder det, så svårt att välja ut fem, kunde komma på minst 1000. Hörs imorgon!