VÄNDER STÄMNINGEN MED PEPPLISTAN

blomma-2.jpg

Hej kära ni, hoppas ni mår bra. Jag har ännu en sjukdag bakom, går dock åt rätt håll vilket är skönt. För att bloggen inte bara ska bestå av sjukprat så googlade jag upp en gammal lista på Sevendays som jag länge tänkt fylla i men aldrig gjort nämligen Pepplistan. Perfekt för att vända stämningen lite! Redo? Då kör vi.

Tre saker som får mig på extra bra humör: Solen, glada vänner och när kreativiteten flödar.

En person som är extra peppig: Åh svårt att välja för jag har faktiskt tre vänner som alltid är sjukt bra på att peppa en och det är Ellen, Maria och Cessi. Dessa tre kan få en på så bra humör på två sekunder.

Kuumafrukost.jpg

En perfekt morgon betyder: En lugn morgon med frukost på stan med en god vän. Helst får den hålla på i många timmar och bestå av fantastiskt mat och mycket kaffe.

Tre saker jag är extra tacksam över idag: Människorna runtomkring mig, att det ljusnar mer och mer för varje dag och för att jag börjar bli frisk igen.

Det här gör jag när jag är på dåligt humör: Lägger på bra musik, ringer någon kompis eller drar ut och fotar om det är fint väder utomhus.

En pepplåt: Alltså jag har liksom inga pepplåtar som alltid funkar. Brukar lyssna på musik enligt känsla. Just nu blir jag peppad av låten Om jag nu faller, dock är den kanske inte superpeppig haha.

Det här tycker jag om med mig själv: Att jag är omtänksam och vill allas bästa. Att jag oftast är på glatt humör och sprider positiv energi.

En person jag vill skicka extra pepp åt: Till just dig som känner att du behöver det. <3 Kram på er!