24 TIMMAR PÅ 48 TIMMAR

Hej kära ni. Igår hände det som jag känner att jag har verkligen inte har varken tid eller lust med och det är att jag igen blivit sjuk. Igår låg jag hela dagen i hög feber och hade inte lust eller möjlighet att göra något på hela dagen. Det blev med andra ord en hel dag i sängen. Som tur monterade vi upp TV:n vid väggen i mitt sovrum när jag flyttade in i mitt nya hem. Har hunnit se flera Beck-filmer vilket varit bra underhållning. Har sovit 24 timmar under de senaste 48 timmarna så man kan minst sagt säga att sömn har varit dagarnas största program haha.

Som tur börjar jag känna mig betydligt friskare nu men börjar bli riktigt trött på att vara sjuk hela tiden. Har till och med tappat räkningen på hur många gånger jag varit sjuk under år 2018. Får hoppas det börjar vända nu. Bilderna är från en av få måltider jag fått i mig under de senaste dygnen. Sjukt gott var det, så det slank ner lätt. På tal om mat, ska försöka fixa ihop något att äta nu. Vi hörs mer imorgon, förhoppningsvis lite piggare. Kram på er <3