PAMPAS NATIONALDAG 2018

Årets Pampasvecka var för min del en riktig höjdare. Många skratt, flera timmars dansande, sång, roliga diskussioner och framförallt härliga människor.

Det jag gillar mest med studielivet är gemenskapen, nya som gamla vänner. Under Pampasveckan hinner man prata med så många och så träffar man mycket bekanta vilket gör veckan extra rolig. Under denna vecka blev det dessutom otaliga timmar av dansande vilket jag tycker är så kul. Jag är inte den som hänger i baren utan med största sannolikheten hittar man mig på dansgolvet med mina vänner.

Eftersom jag jobbade var jag inte med på allt under veckan men efter onsdagen när jag var ledig var jag bland annat med på Prepampas sitz och Så ska det låta. Det som jag dock sett mest fram emot under veckan var fredagens Olympiad. Så som ni kan se på bilderna var det verkligen toppen väder under olympiaden vilket ju höjde stämningen ytterligare. Det är svårt att beskriva hur kul det var under veckan, så jag tänkte låta bilderna tala lite för sig själv. Önskar er en superfin lördagskväll, kram!