TILLBAKA I HELSINGFORS

Hej kära ni. Jag har tagit mig tillbaka till Helsingfors efter en hejdundrande rolig vecka uppe i Vasa. Det gör verkligen gott ibland med miljöombyte. Man får så mycket extra energi. Jag har en hel del att berätta om mina dagar uppe i Vasa men tror det är bäst att dela upp det. Tänkte börja med att berätta om de tillfällen jag var med under Pampasveckan. Inte så ofta som jag skriver om mitt studieliv men imorgon så ;)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, landa på soffan, äta någon god mat och så hoppas jag det blir en godis eller fem. Kommer bli så härligt. Imorgon håller jag tummarna att det är superfint väder igen för då tänkte vi åka iväg på en utfärd över dagen. Det blir skoj. Vi har det väldigt lugnt i skolan både denna och följande vecka så jag ska passa på att njuta av så lättsamma och lugna dagar. Ha en fortsatt underbar fredag, kram!