ÄNTLIGEN INVESTERAT I ETT 50mm OBJEKTIV

Hej kära ni, hoppas ni mår bra. För någon dag sedan slog jag äntligen till och köpte mig ett 50 mm objektiv som jag så länge tänkt att jag vill ha. Många har rekommenderat ett och sagt att det är ett måste om man fotar mycket, så till slut slog jag till och vet ni jag är så nöjd. Jag som alltid fotat med väldigt annorlunda objektiv än detta, hittar helt nya sätt att fota på nu vilket är så roligt.

Hittills har jag bara fotat landskap och byggnader men ska bli kul att fota människor och olika detaljer med det. Mest ser jag fram emot att prova om man kan få till bättre matbilder med detta objektiv jämfört med mina andra. Har hört att 50 mm ska vara perfekt för matbilder.

Annars så har jag fullt upp här i Vasa. Hade räknat med att det blir långa dagar så var ganska förberedd men ändå har det varit ganska högt tempo. Just nu har jag precis kommit hem efter en trevlig träff, som jag tänkte berätta mer om imorgon, och tänkte ta det lugnt en liten stund innan jag möter upp ett gäng vänner.

Har fotat så mycket senaste dagarna, fullt två hela minneskort så det kommer bli mycket att gå igenom när jag kommer hem. Visst blev bilderna fina med det nya objektivet? Lite annorlunda än vanligt men kul med omväxling! Nu ska jag göra mig i ordning för att möta upp vännerna, kram!