FRAMME I VASA

Helsingforsmarstag.jpg
HelsingforsMars.jpg

Hej på er och hälsningar från Vasa! Idag började jag dagen med att ta morgontåget från Helsingfors som tog mig upp till Vasa. Blev några timmar effektivt jobb på tåget vilket var så skönt. När jag kom fram till Vasa åt vi en god lunch med min kollega och så efterföljde flera timmar av jobb, väldigt roligt sådant. Timmarna bara flög fram.

lunchettrumochkok.jpg

Jag är här på arbetsresa och kommer jobba fram till torsdag. Det känns roligt att vara här, kul med lite omväxling från Helsingfors. När jag jobbat klart på torsdag kommer jag stanna kvar fram till fredag eftermiddag för att umgås med vänner och vara med lite på Pampasveckan också. Någon av er som läser som är påväg på Pampas?

Jag kommer bo hos Cessi under dessa dagar vilket är superkul. Det innebär en massa kvalitetstid vilket uppskattas enormt. Jag var rätt mycket i Vasa hos Cessi för några år sedan så vi tyckte det var minst sagt på tiden för mig att ta mig upp hit och hälsa på, vilket ju blev perfekt nu när jag skulle upp på arbetsresa. Nu ska jag umgås med Cessi, ha en fin kväll!