FOTOSÖNDAG MED PROFFS & MARATONSAMTAL

Idag började jag morgonen på bästa sätt, med en god lingonsmoothie toppad med en massa kokos. Idag hade jag mycket viktigt på schemat och är då alltid noga med att få i mig bra energi direkt på morgonen för att orka hela dagen. Några mackor på det och magen var mätt. Ska försöka få ihop ett smoothierecept med lingon och lägga ut det här på bloggen, för det är så gott!

Klockan elva knackade det på dörren och utanför stod Hencka, min goda vän som även är proffsfotograf. Idag hade vi kommit överens om att fota ett helt gäng olika bilder, bland annat några till ett kommande samarbete som jag presentera åt er nästa vecka, sneakpeak på den får ni ovan. Dock får ni det i svartvit för att inte avslöja för mycket hehe. Sedan följde många timmar av fotografering och det var så kul!

Efter fotosessionen har dagen flugit fram och jag har bland annat varit iväg och tränat med Veronica och pratat ett maratonsamtal med min svenska vän Linnea. Det blev inte bara en utan hela två och en halvtimmes telefonsamtal. Linnea & jag träffades i gymnasiet när vi båda bodde i Gällivare och har hängt ihop sedan dess. Vi har nu bott i olika länder i sex års tid men är fortfarande lika nära vänner, det om något är riktig vänskap.

Vi ses tragisk nog ca. en gång per år men försöker att uppdatera varandra och hitta tid så mycket som det går. Dock är det betydligt vanligare att vi hörs via telefon än att vi har möjlighet att träffas, men ändå förändrar det ingenting. Det är verkligen kvitto på att man inte alltid behöver träffa sina vänner för att veta att det är riktiga vänner, sådant känner man.

Har ni någon vän som bor långt borta men som ni ändå känner att ni har väldigt nära?