GE MIG TIPS PÅ ATT RENGÖRA SNEAKERS

Hej och glad lördag, underbart med ännu en solig dag. Igår var det full rulle hela dagen så jag hann aldrig blogga. Idag skulle jag börja dagen med att skriva här, men då märkte jag till min stora skräck att mitt objektiv till min stora kamera gått sönder. Se min InstagramStory @ccorinnes för bildbevis.

Förstår ni paniken? Jag är beroende av min kamera både i jobbet och med bloggen. Dock löste det sig väldigt enkelt denna gång vilket jag är så tacksam för. Visade sig att det endast var filtret som gått sönder så det blev bara en kostnad på 30 euro istället för flera hundra euro för ett helt nytt objektiv, tur!

Hörni idag skulle jag vilja be er om hjälp! Mina fina Air Max, som ni ser på bilden ovan har minst sagt haft ett tufft liv och börjar nu se allt annat än turkosa & vita ut. Har försökt googla men hittat bara så mycket konstiga tips. Därför frågar jag nu dig som läser. Har du några bra tips hur man på bästa sätt rengör sina sneakers?

På de forum jag läst har jag hittat att om man tvättar dem i tvättmaskin så kan de gå sönder. Dock var många oeniga om detta? Är det någon av er som testat, hur gick det? Övriga tips jag hittade var att lägga dem i diskmaskinen (?!) och att lägga dem i vattenbad med bakpulver? Känner mig skeptiskt hehe.

Ikväll ska jag möta upp Veronica på stan och sätta oss ner och snacka någonstans, perfekt lördagkväll. Hoppas ni haft en fin helg hittills. Kram!