HAN SAKNAS MEN FINNS MED

Godkväll på er. Redan torsdag och mitten av Mars, dagarna går minst sagt fort framåt. Väldigt skönt dock med det soliga vädret som vi fått ta del av de senaste dagarna. Får i varje fall mig att känna riktiga vårkänslor vilket är så härligt.

Idag har jag börjat dagen med yoga och därefter har jag jobbat. Var även på lunch med Fammo & Pappa vilket var roligt. Ikväll skulle jag egentligen möta upp en kompis men det dök upp en brådskande grej för henne så vi bestämde att ses en annan dag istället. Var hela kvällen igår hos Maria vilket var helt fantastiskt roligt så lever gott på den kvällen ännu.

Idag är en dag som jag saknar Linus extra mycket. Han fattas och saknas varje dag, men vissa dagar gör mer ont än andra. Idag är en dag som gör extra ont. Jag försöker att tänka att han är med mig ändå, trots att han inte finns längre. Det hjälper lite grann i varje fall. Föreställer mig att han ser lika rofylld ut i himlen som på denna bild när han sover.

Sorg har alltid varit väldigt svårt för mig att hantera och just denna sorg är extra jobbig. Det har nu gått 1.5 månad och smärtan är fortfarande väldigt stor. Som tur finns det många fina minnen att kolla tillbaka på <3 Ikväll ska jag bara ta det lugnt och pyssla här hemma. Kan vara bra med en sådan kväll när man är lite ledsen. Kram på er!