LÄR KÄNNA MIG OCH ELLEN BÄTTRE

Hej och hälsningar från Ekenäs! Vi tog tåget hit med @ellenwesterlundoch har precis varit på en föreläsning om skillnad mellan män och kvinnor med mentaltränaren Christoph Treier. Nu ska vi hem till Ellen och äta middag. Blir sedan här övernatten och hoppas på att det blir en liknande frukost imorgon så som senast, se bilden ovan för att förstå varför jag önskar mig det. Ellen gör helt fantastiska frukostar.

Hörni nu när jag ändå är med Ellen såhär en kväll, så tänkte jag berätta lite mer om oss. Vi har mycket gemensamt men även en del olikheter. Nu ska ni få veta några av dem.

🔹Ellen är en riktigt morgonmänniska medan jag är allt annat än det. Ellen kan börja prata med mig sju på morgonen och blir lika förvånad varje gång när hon får ett "ööh" som svar. Däremot är jag betydligt kvällspiggare vilket gör att jag ibland blir förvånad när Ellen inte alls är lika taggad på att prata precis innan vi ska sova.

🔹Båda två älskar kombinationen lime-koriander och chili. Vi äter jämnt mat med denna kombination i. Senast åt vi en pokebowl med lax och den magiska kombon. Gissa vad vi ska äta ikväll då? Jo tacos med sojafärs, guacamole och en massa koriander, lime och chili. Mums.

🔹Ellen är alltid i tid enligt henne, och överdrivet tidigt enligt mig. Till exempel idag tyckte jag att jag var väldigt tidigt på tågstationen när jag kom dit 16.20 när tåget skulle gå 16.37. Ellen då? Jo hon hade varit där sedan 16.00. En gång har jag kommit tidigare till vår mötesplats än Ellen, dessutom klockan 6.30 på morgonen. Det var en stolt stund i mitt liv haha.

🔹 Vi kan prata om kärlek och djupa frågor en hel kväll utan paus. Samtalsämnen tar aldrig slut och det blir både många skratt och allvarliga miner. Jag tror starkt att det är just det som gjort att vi blivit så bra vänner under såpass kort tid.

🔹 Båda är tokiga i tryffelchips. Det var Ellen som introducerade mig till dessa och nuförtiden är det nästan ett givet snacks när vi umgås. Vill inte ens tänka på hur mycket pengar vi lagt på chips haha.

Sist men inte minst är vi båda ena riktiga pysslare. Vi gillar att få gäster, ordna bruncher, middagar mm. Delad glädje är dubbelglädje gäller verkligen för båda två.

Det var några punkter det, var det något som var nytt eller visste ni det mesta?