KÄNSLAN ATT VARA EFFEKTIV

Hejsan! Hoppas den nya veckan kickat igång på ett bra sätt för er. Min dag har varit riktigt effektiv vilket gläder mig. Jag gillar när man kommer igång med den nya veckan på en gång och känner att man får saker gjort. Att bara beta av listan på saker som ska göras kan ibland ge så mycket energi, så har det varit för mig idag.

Idag började jag dagen med ett möte på jobbet, därefter några timmar plugg och så skrev jag tentan i några timmar. Tog med mig en stor kopp av det goda chokladkaffet jag fick av Pappa så det hjälpte mig att hålla fokus under hela tentans gång.

Tentan gick okej, dock kan jag konstatera att jag blivit väldigt ovan att skriva långa uppgifter med penna. När jag var yngre kunde jag lätt skriva flera sidor men nu märkte jag hur ovant det var att skriva när man blivit så van att skriva på en dator. Årets I-landsproblem haha.

Vid fem ringde jag upp Ellen på FaceTime och så hade vi ett kort möte och betade av en massa grejer som skulle fixas. Vi hade riktigt bra flow på och avslutade samtalet sedan med att spontant bestämma att jag åker hem till henne i Ekenäs imorgon kväll! Ser så mycket fram emot kvalitetstid med henne i deras underbar hus. Där trivs jag himla bra.

Nu ska jag ta upp tvätten och fortsätta fixa här hemma. Känns som jag har så mycket energi så måste passa på att göra bort saker så länge det håller i. Ha en fin kväll kära ni.

Ps. Glöm inte att följa mig på instagram @ccorinnes där jag lägger upp delar från min vardag, lite olika än här på bloggen. <3