FYRA UPP TRE NER

Senaste dagarna har varit lite som en berg och dalbana med tanke på saker som hänt. Det har både hänt superhärliga grejer och så betydligt mindre härliga. Tänkte därför dela med mig av några saker som hänt i veckan som får en stor tumme upp och några som får en stor tumme ner. Bara för att jag alltid tycker de är bättre att sprida positiv energi och avsluta inlägg med en fin känsla så kör vi fyra upp och tre ner!

⬆️ Igår umgicks jag med Pappa hela eftermiddagen vilket var väldigt roligt. Dessutom bjöd han mig både på lunch, chokladkaffe och mitt favoritgodis i gåva. Uppskattades enormt mycket. Stort tack Pappa ❤️

⬆️ I veckan jobbade jag mycket med en film på jobbet och mina kollegor blev så nöjda med mitt arbete att de gav mig en gåva idag som tack. Jag hade inte förväntat mig något sådant så det gjorde mig superglad både att de var så nöjda och ville överraska mig med en gåva. Sådant tycker jag är så fint, när man visar uppskattning och gör någon annan glad med en fin gest.

⬇️ Idag när jag tömde diskmaskinen och skulle flytta mina muminmuggar till vitrinskåpet, så råkade jag tappa greppet om min absoluta favoritmugg och det resulterade i att den slog till en annan muminmugg och gick i bitar! Blev så ledsen, min favoritmugg. Ska köpa mig en ny på måndag, kan inte börja en söndagsmorgon utan den muggen.

⬇️ Min telefon har börjat strula rätt mycket och börjar troligen snart att klappa ihop totalt. Köpte den för knappt 1.5 år sedan så känns lite trist om man redan måste köpa en ny. Telefoner är så himla dyra så inget man köper bara sådär ju.

⬆️ I veckan träffade jag min goda vän Maria som just nu bor i ett annat land, men som var och hälsade på hemma i Finland. Vi har inte setts på ett tag men hittade som tur en kväll som passade båda två. Vi stekte bananplättar och satte oss i soffan och pratade igenom allt som hänt senaste tiden. Så härlig kväll, timmarna bara flög fram. Vi har känt varandra i snart 15 år och såklart vuxit mycket som personer sedan vi träffades första gången. Vi pratade mycket om just detta när vi sågs, vilken resa vi båda gjort under dessa 15 år.

⬇️ I onsdags när jag och Linnea träffades pratade vi om hur jobbigt det skulle vara om ens hårddisk skulle gå sönder eftersom man har typ allt på den. Tror ni inte min plötsligt går sönder dagen därpå?! Nu håller jag alla tummar och tår att någon teknikexpert kan rädda ens något från hårddisken för det finns så mycket viktigt på den.

Fjärde tummen upp går till denna underbara tjej som kommit tillbaka efter sin semester. Vi har inte träffats på några veckor nu vilket är ovant för oss, så det var verkligen superkul att träffas igen. Perfekt sätt att börja denna helg på, som jag är helt säker på att kommer bli grym.

Ha en fantastiskt fredag, stor kram!