UPPIGGANDE BRUNCH OCH KÄRLEKSDISKUSSIONER

Idag händer det inte mycket annat än jobb i mitt liv. Kommer jobba en väldigt lång dag idag eftersom jag har så mycket för tillfället som ska vara klart innan helgen. Därför tänkte jag blicka tillbaka till min gårdag som var betydligt mer innehållsrik än denna dag.

Igår kände jag mig som tur mycket friskare och gjorde mig därför i ordning och tog metron till mina gamla områden i Hagalund för att gå på födelsedagsbrunch. Idag fyller min kära vän Jennifer 26-år och det ville hon fira med några av sina vänner och bjöd därmed in till brunch. Som ni vet älskar jag söndagsbruncher, så jag var minst sagt taggad när jag kom fram.

Vid dörren möttes jag av en glad Jennifer och sorlet från köket där ett helt gäng satt bänkade runt matbordet. Jennifer frågade mig om jag var hungrig och mitt högljudda JA kom ivrigt fram. Jennifer bjöd på en perfekt blandning av frukter, fröknäcke med avokado & grönsaker, bananpannkakor, sötsaker, kaffe osv. Verkligen allt man kan önska sig på ett brunchbord. Behöver jag ens säga att jag åt så mycket?

Jag är en väldigt social person och har lätt för att umgås och prata med de flesta sorters människor. Trots det kan jag ibland bli lite nervös om jag kommer till en tillställning där det redan är en full diskussion igång och de flesta verkar känna varandra och man själv inte känner nästa någon. Dock behövde jag inte vara nervös igår för bara efter några minuter var jag fullt inne i en diskussion om singelliv, förhållanden, dejter och - ja vet ni allt som har med kärlek att göra.

Det blev många riktigt goda skratt, förvånade miner och djupa diskussioner. Vi delade med oss av erfarenheter från våra liv och alla hade varit med om så mycket olika sorters händelser som gjorde hela diskussionen extra rolig. Jag tycker kärlek är ett så häftigt ämne att diskutera med andra människor om, för att alla upplever det så olika och man lär sig alltid något nytt av sådana diskussioner.

Jennifers vänner är verkligen superhärliga och vi kom alla bra överens. Det var roligt för det visade sig att vi hade mycket gemensamt och på slutet satt jag & Kugge länge och pratade om influenser-yrket tillsammans med en finsk bloggare vid namn Veera, vilket var väldigt givande. Tack Jennifer för en fantastiskt start på min söndag. Hoppas du snart vill styra ihop något liknande för detta var så roligt!


Efter brunchen var jag hemma och skrev på gårdagens inlägg som tog flera timmar att skriva. Vissa inlägg kräver verkligen mycket arbete men alltid såklart värt det. På kvällen gick vi sedan på bio med mina studieflickor och såg filmen The greatest showman. Har någon av er sett den? Var kanske inte min favoritfilm men helt okej.

Nu ska jag kila iväg till mataffären för att köpa mig någon middag och så blir det kvällsjobb för hela slanten. Kram på er!