ETT OCH ETT HALVT ÅR SEDAN

Det finns många fördelar med att ha en blogg, bland annat kan man hålla sig sysselsatt om man är sjuk med att kolla tillbaka på gamla inlägg och bilder. Hittade ett gäng bilder som känns så länge sedan, vilket jag kom fram till när jag tänkte efter att det också är, fast ändå inte så länge sedan som det känns. Tror dessa bilder togs år 2015. Ett liv som var så annorlunda än vad mitt är nu.

För någon dag sedan frågade min kompis om jag skulle vilja hänga med på en skidresa som skulle innehålla härlig skidåkning, chill i backen och god mat. Jag var snabb att haka på, dock sådär realistiskt sätt blir det nog först senare eftersom det är så fullt i vår men det känns bra att planerna är igång.

När tankarna började snurra kom jag på att det är hela 1.5 år sedan jag sist ens stod på ett par skidor. Något som jag gjort största delen av hela mitt liv har plötsligt blivit en betydligt mindre del av mitt liv och ersatts med så mycket annat.

Jag tror det finns en tid för allt och jag är väldigt nöjd med hur mitt liv ser ut just nu. Jag trivs i min vardag och skulle inte byta ut den mot något annat. Jag får ofta frågan om jag skulle vilja fortsätta åka skidor på elitnivå om jag kunde och sakta men säkert har jag kommit fram till att just den delen av mitt liv är jag klar med. Jag är nöjd över att jag gav skidåkningen så många år av mitt liv, för den har gett mig minnen jag bär med mig hela livet vilket jag är evigt tacksam för, men jag skulle ändå inte byta tillbaka.

I framtiden hoppas jag ändå att det blir skidåkning snart men mer i lugna tecken, för jag saknar skidåkning med jämna mellanrum. Dock saknar jag inte tävlingarna mest, utan friheten man kan känna på ett par skidor. Känslan av att bara glida runt. Den kommer jag söka när vi åker iväg på skidresa i framtiden. Det ska bli kul att någon dag tydligare få se en annan del av en gren som länge varit så kär för mig. Flummiga tankar idag, hoppas ni kunde hänga med ändå, kramis.