SJUKSTUGA I RÖDBERGEN

Denna fredag började tyvärr inte som jag önskade. På morgonen mådde jag riktigt dåligt och fick avboka alla möten för idag och stanna kvar i sängen. Så drygt att vara sjuk igen. Känns som att det inte var länge sedan jag sist var sjuk. Dagen har därmed spenderats i sängen med en massa ingefärathe.

Idag har jag kollat på serien The Crown och snart tagit mig igenom första säsongen. Känner mig som tur redan mycket piggare så hoppas att detta går över fort. När jag flyttade till min nya lägenhet funderade jag ett tag på om det var smart att lägga upp tv:n på väggen i sovrummet. Idag har jag varit extra nöjd med det beslutet, hehe. Som ni säkert kan gissa var jag tvungen att avboka kvällens program och istället får det bli några avsnitt till. Önskar er en fin fredagkväll, kram!