ENERGIFYLLD OCH EFFEKTIV

Idag har jag haft en superbra dag på jobbet. Timmarna har flugit fram, det har varit full fart och högt tempo men också lugnare timmar vid datorn. Lite av varje helt enkelt. Framförallt har jag haft en väldigt rolig dag eftersom jag hållit på och filmat inför en kommande film. Tycker sådant är så roligt. Gillar också känslan av att vara effektiv och få mycket gjort.

Det är nog det bästa med mitt jobb, att det är så mångsidigt. Jag gillar när det händer mycket under en dag och de gör det under de flesta arbetsdagar. Det uppskattar jag. Jag jobbade rätt lite förra veckan så kommer jobba mer under denna vecka för att jämna ut det hela.

Minisemestern gjorde verkligen gott. Känner mig så glad och peppad på allt jag har på gång just nu. Ibland har man ju dippar med inspirationen men när man känner sig på topp känns de på något vis extra bra och då brukar jag försöka ta ut allt vad jag kan av den känslan.

Nu ska jag möta upp Fammo för att äta lite innan jag ska iväg på ett möte och så avslutar jag dagen med yoga. Perfekt avslut efter en effektiv dag.