UNDER 24 TIMMAR I MAGISKA KÖPENHAMN

corinnekopenhamn.jpg

Igår eftermiddag åkte vi med tåget från Malmö till Köpenhamn för att maximera ut det sista av vår mini-semester. Jag har varit i Köpenhamn några gånger innan men kan inte direkt säga att jag känner till staden speciellt bra. Senast jag var där var det sommar så det var lite annorlunda stämning denna gång.

Det blev som sagt inte ens ett dygn i Köpenhamn men de timmar vi hade spenderades på allra bästa sätt med att gå på stan, fika, äta god mat och fota i massor. Gillar att ha sällskap som också gillar fotografering. Då känns det som att de förstår om man vill stanna och fota någon fin byggnad eller så. Som ni kan se var mitt humör på topp under dagens gång, vilket ju inte är så konstigt med tanke på hur bra vi hade det.

copenhagen.jpg
corinnecopenhagen.jpg

Måste ju såklart ta den obligatoriska turistbilden vid Nyhavn. Är knappast den första och inte den sista heller som tagit liknande bilder, men det är ju så fint där, har någon av er som läser varit där? På sommaren är det ju lite annan stämning än vad det var nu men tyckte det var riktigt mysigt nu också.

kopenhamnkyrka.jpg

Köpenhamn känns ju verkligen som ett fotovänligt ställe, finns så många fina byggnader där och vackra färger. Gillar detta torg speciellt mycket. Det var rätt kallt så när vi höll på att frysa till isbitar, satte vi oss på Café Norden och tog en fika och bara kollade ut på folket som gick på torget medan det började skymma. Caféet ser ni om ni kollar på bilden ovan och det som är rakt bakom statyn. Riktigt mysigt café.

kopenhamnifebruari.jpg

Nu har jag kommit tillbaka hem efter en helt fantastiskt resa. Har samlat på mig så mycket positiv energi under dessa dagar. Hängt med roliga människor, ätit galet god mat, bott på fina ställen och vandrat på vackra gator med gatumusikanternas musik i bakgrunden. Kunde inte önskat mig mer av denna helg och måste erkänna att det känns lite tomt nu när man är hemma igen. Tar det ändå som ett positivt tecken, att man haft det så himla bra. Ha en fortsatt fin kväll kära ni, kram!