STRANDPROMENAD I FANTASTISKA MALMÖ

Hej från en väldigt nöjd tjej. Weekend-resan har hittills varit så fin. Jag har verkligen ändrat uppfattning om Malmö totalt. Det är så fint där. Vackra hus, trevliga människor och fina miljöer. Min syn på Malmö innan denna resa var kanske inte den bästa men nu har jag redan börjat planera in en resa dit på sommaren för det är så fint där.

Igår åkte vi ner till havet i Falsterbo och gick längs med sandstranden. Det var en väldigt spontan idé som vi fick efter att vi varit på en vacker tillställning så vi hade allihopa finkläder på oss. Jag hade klackar så det var kanske inte de bästa skorna att gå på stranden med, men så värt det. Solnedgången var magi, så som ni kanske kan se på bilderna.

Ni vet känslan när man upplever en stund som man bara känner pur lycka? Det gjorde jag igår där på stranden. Det var så vackert. Det ögonblicket kommer jag leva länge på.

Just nu befinner jag mig i Köpenhamn och ska gå ut och äta om en stund. Tänkte berätta mer om resan imorgon men ville bara kika in och visa er gårdagens magiska ögonblick för det var så fint. Hoppas ni haft en bra helg, kramis!