FYRA LÅTAR SOM SPELAS I MINA LURAR JUST NU

Hej kära ni och glad fredag! Hoppas ni haft en bra dag hittills och att ni är taggade på helg. För min del känns det som att helgen började redan igår kväll när jag åkte hit till Malmö. Det var så härligt att vakna upp här idag och börja morgonen med en ordentlig hotellfrukost. Frukosten var så god, det serverades allt man kan önska sig på frukostbordet.

Idag tänkte jag dela med mig av fyra låtar som spelas mest i mina hörlurar just nu. Det är en blandning av olika sorters låtar som jag fastnat f örden senaste tiden. Dessa två har jag lyssnat på rätt länge nu. Båda två lite lugnare och härliga att lyssna på till exempel när man lagar middag.

Den här låten började jag lyssna på efter vi haft en ljudlektion i skolan där vi såg på en film om hur man bygger upp en låt. I filmen berättade de som jobbade med ljud t.ex. till musik, hur otroligt frustrerande det känns för dem att så många lyssnar med dåliga hörlurar. De menade att man då går miste av en stor bit av musikens detaljer vilket jag verkligen märkt av. Prova att lyssna på en låt med vanliga typ iPhone-hörlurar och sen lyssna på samma låt med riktigt bra hörlurar. Du kommer märka skillnad.

Denna stötte jag på av en slump på Spotify. I början gillad jag den inte alls men ju fler gånger jag lyssnar på den desto bättre blir den. Ge den lite tid med andra ord.

Nu börjar jag dock än en gång ha spelat sönder dessa låtar och därför vänder jag mig nu till dig som läser! Vilken/vilka är din favoritlåt just nu som du tycker jag borde lyssna på? All sorters tips tas tacksamt emot. Önskar dig en fortsatt fin fredag, kram!