HEJ MALMÖ

Idag är en dag jag väntat mycket på under de senaste veckorna. Jag ska nämligen iväg på en weekend resa till Malmö! Det blir två dagar i Malmö och en i Köpenhamn. Ska bli så himla kul och härligt med lite semester. Skönt också med så kort flygtid så att man kan njuta av ledigheten och inte behöver lägga så mycket tid på att resa.

Jag har aldrig förut spenderat tid i Malmö, bara kört igenom där när vi varit påväg till mellan Europa på läger. Ska bli kul att se vad Malmö har att erbjuda och hurdant det är där. Jag har ju bott i Sverige men alltid i Norrland så har rätt dålig koll på de södra delarna om jag ska vara helt ärlig.

I Köpenhamn har jag däremot varit och gillar staden så mycket. Har dock bara varit där på sommaren så ska bli kul att få uppleva Köpenhamn i lite vintrigare klimat.

Just nu sitter jag och väntar på flyget som är försenat. Vet inte om ni minns men senast jag flög var båda mina flyg sena och turen verkar inte ha vänt denna gång heller. Som tur brukar de ta ikapp lite av tiden så sist och slutligen är det inte så noga. Kom hit till flygplatsen lite väl tidigt så har suttit och bara tagit det lugnt en stund, riktigt skönt.

Har du varit i Malmö eller Köpenhamn någongång? Några tips på caféer eller liknande?